Cine este SNIK?

          Salut, bă șacalilor!  Mă numesc Luci sau SNIK, care vă e vouă mai la îndemană. Când scriu acest text am 21 ani de ani, m-am născut și locuiesc în Bacau și am 1,75 la înălțime.

          Fac Youtube de aproape 10 ani, iar în prezent canalul nostru „SNIK” are peste 1,3 milioane  de abonați. Nici eu nu știu cum sau de ce mai exact. Scopul meu e să ne simțim bine și să râdem. Din ce? Habar n-am, nu sunt amuzant. Dar găsim.

          Ceea ce m-a adus astăzi aici (în afară de voi, frumoșilor) a fost fenomenul de reacții, drept pentru care astăzi sunt supranumit și „Regele Reacțiilor”. Nu, nu eu m-am autoproclamat așa. Ar fi fost cringe. Tocmai de asta, canalul de Youtube este doar pentru divertisment și stare de bine. Când o să învăț și niște chestii va fi și de educație.

          Cam atât. Cum spune și outro-ul meu (pe care ar trebui să îl știți dacă stați până la finalul clipurilor): beți apă multă, faceți sport mult, și râdeți cât mai, cât mai mult! V-am pupat și vă las cu câteva informații total random.

-îmi place rău de tot să mănânc, frate-miu e mai înalt decât mine aparent, am practicat arte marțiale 15 ani, sunt zodia leu, nu-mi plac dulciurile, vreau să îmi iau o iguana, beau lapte rece (mamă ce bun e), fac sport zilnic, scriu urât, îmi place să nu am timp, ador să schiez dar nu-mi place iarna, mi-e frică de înălțimi, sunt claustrofob, nu-mi prea plac blugii că nu-mi vin bine, vorbesc tare, răspund și la SKIN-STICK-SNAKE-SPIC-SINK, îmi plac televizoarele mari, sunt matinal, îmi place mobila neagră.